Green Racing

Green Racing Team - Carl Fredrik Hersoug

Carl Fredrik har i en årrekke drevet med simracing, og fulgt utviklingen fra rene spill til mer seriøse simulatorer, som i løpet av årene har blitt statig mer realistiske. På bakgrunn av dette tok han også spranget over til virkelig racing i voksen alder. Som følge av dette har han nå løpserfaring fra tre ulike land, en håndfull pallplasser, en "årets nykommer"- tittel og et æresbevis.

Teknisk sett har han også vunnet et regionalt mesterskap i Mexico, mest som følge av å ha delt bil i et par endurance-løp med den reelle vinneren. Når det gjelder simracing, så vant Carl Fredrik det litt uoffisielle iRacing-norgesmesterskapet i 2014, mens han kom på pallen i det mer offisielle SimRacing Grand Prix i 2018.

Carl Fredrik liker å gå systematisk til verks med analyser for å forbedre seg, deriblant ved bruk av videoopptak. Han har også funnet glede i å lage videorapporter fra løp og hendelser, disse postes gjerne på hans youtube-kanal.